Bahçe Kapısının Demir Çubuğu 12 Yaşındaki Çocuğun Omzuna Saplandı

Mardin’de bahçe kapısındaki korkuluk demiri 12 yaşındaki Ramazan Kılıç adlı çocuğun omzuna saplandı. Olay Mardin’in Yenişehir semtindeki bir sitede meydana geldi. 12 yaşındaki Ramazan Kılıç, sitenin bahçesinde oynarken, bahçe kapısındaki...

Mardin’de bahçe kapısındaki korkuluk demiri 12 yaşındaki Ramazan Kılıç adlı çocuğun omzuna saplandı.

Olay Mardin’in Yenişehir semtindeki bir sitede meydana geldi. 12 yaşındaki Ramazan Kılıç, sitenin bahçesinde oynarken, bahçe kapısındaki demir kapının üzerindeki korkuluk demiri sağ omzuna saplandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil servis görevlileri ile itfaiye ekipleri yönlendirildi. 112 acil servis görevlileri çocuğun koluna müdahale ederek sardı. İtfaiye ekipleri ise spiral makine çocuğun omzuna saplanan demir kısmını kesti. İtfaiye ekipleri çocuğa zarar vermemek ve daha fazla acı çekmemesi için çalışmaları özenle yürüttü. Demir kapıdan kurtarılan çocuk, omzuna saplı demir parçası ile birlikte hazır bekleyen 112 Acil servis ambulansına konularak Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye getirilen Ramazan Kılıç, ameliyata alındı. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri