Bahattin Koçak dualarla uğurlandı

Milli Görüş emektarlarından 5 çocuk babası Bahattin Koçak 67 yaşında vefat etti.

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Şuayip Koçak'ın da babası olan Yenko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Koçak, Yağbasan Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, eski Karatay Belediye Başkanı Mehmet Şen, eski Meram Belediye Başkanı Mustafa Özkan, Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Kanal 42 Genel Müdürü Esat Ergener, Saadet Partisi İl Müfettişi Ali Mücevher’in yanı sıra Koçak ailesinin yakınları katılıyor. Merhaba Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

SAYDAM: “BAHATTİN AMCA BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİYDİ”

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, merhum Koçak'ın Milli Görüş davasına ciddi katkılar sunduğunu ve uğurda gece gündüz demeden çalıştığını dile getirdi. Merhumun yaptığı çalışmaların hepsini Allah rızası için yaptığını aktaran Saydam, “Bahattin amca, kendini davasına adamıştı. Bu uğurda ciddi mücadeleler verdi. Siyasi hiçbir hesabı olmadı. Bizim için çok kıymetliydi. Büyük üzüntü duyduk. Allah, rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

GENÇLİK ÇALIŞMALARINA HEP ÖNCÜLÜK ETTİ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdurrahman Korkmaz ise şunları söyledi: “Merhum Bahattin Koçak, Milli Görüş hareketinin Konya'daki çınarlarından birisiydi. Büyük bir değeri kaybettik. Bahattin Koçak, her zaman veren el oldu. Gençlik çalışmaları ile ilgili kendisine ne zaman gitsek, yardımcı oldu. Çalışmalarımızı da gördükçe mutlu olurdu, yaptığı işten o da zevk alırdı. Milli Görüş camiasında sabit kalan isimlerden biri oldu. Allah, rahmet eylesin. Ailesinin ve Milli Görüş camiasının da başı sağolsun.”

EYYÜB KARAKUZU

EYYÜB KARAKUZU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri