Baha şimdi ne yapıyor?

Geçtiğimiz yıl 'Yetenek Sizsiniz'de finale kalan ve 2'inci olan Baha Bayırlı yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden olmuştu.

Yarışmadan sonra gelen yoğun ilgi ve şöhretin olumsuz etkisi yüzünden pedagog desteği aldığı haberleriyle gündeme gelen Baha şimdi ne yapıyor?

O dönem basına yansıyan haberlerde Baha 'nın böyle bir şöhrete ulaşacağını tahmin etmediğini belirten anne Duygu Bayırlı, “Baha çok yetenekli bir çocuk ama bu noktaya kadar geleceğini hiç tahmin etmezdim. Daha çok küçük olduğu için insanların ilgisinden çok sıkıldı. Özellikle Bodrum dışından gelenler Baha 'yı sıkıştırıp öpmeye çalışıyor ve çocuk haliyle sıkılıp bunalıyor. Yarışmadan sonra pedagog desteği almaya başladık” dedi.

Bu kez Baha'dan güzel haber geldi..

Yarışmada yaptığı bateri şovuyla herkesin büyük beğenisini kazanan ve yarışmada finale kadar çıkan 5 yaşındaki Baha Bayırlı, reklam yıldızı oldu.Geçtiğimiz günlerde reklam filmi çekimleri için kamera karşısına geçen Baha, bu kez bir balık yağı markası için çaldı.Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan reklam filminde Baha, oyunculuk yeteneğiyle dikkat çekti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri