Bağış, Kılıçdaroğlu'nu fena ti'ye aldı

AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaretinde, "Çakma Gandi'nin kaybettiği davalarla finanse ettiği sucuklar sayesinde fakir fukara sucuk ve pastırma yiyor" dedi.

AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış'ın ziyaret ettiği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin bir Avrupa şehri olduğunu, birçok Avrupa şehrinin kardeş şehir olma teklifinde bulunduğunu söyledi. AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış ise, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin belediyecilikte efsane şehir olduğunun altını çizerek, "Sadeci Türkiye'deki şehirlere değil, dünyadaki diğer şehirlere de örnek bir kent" dedi.
"Sucuğu tatmayanlara sucuk tattıracak bir kampanya başlattığınız için size teşekkür ediyorum" diyen Bağış, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye sayenizde çakma Gandi'nin, CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği davalarda ödediği paralarla bütün fakir fukaranın sucuk yiyebileceği bir ülke haline geldi. Bunda sizin çabanız çok büyük. Bu süreçte onlar vatandaşlara böyle bir destek vermiş oldu. Buna da şükür."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri