Bağış: Bizim Husumete Vaktimiz Yok

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “Başbakan’a haddini bilmez birileri bir şeyler diyormuş.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “Başbakan’a haddini bilmez birileri bir şeyler diyormuş. Biz onlara Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin sözleriyle cevap vereceğiz. ‘Bizim husumete vaktimiz yok.'” dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Şirinevler’deki Ulu Camii öğrencilerinin Kur’an kursu yaz etkinliklerine katıldı. Yenibosna’daki Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimleri Lisesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Bakan Bağış’ın yanı sıra Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Şirinevler Ulu Camii İmamı İbrahim Erdöl, camii öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda kız öğrencilerden oluşan koro ekibi ilahileri seslendirdi. Erkek öğrencilerden oluşan mehter takımı ile birbirinden güzel marşları çaldı.

Programda konuşan Bakan Bağış, “Roman vatandaşlarımız için konut projeleri yapmaya başladık. İlk defa bir Muharrem iftarında Alevi vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan bir Başbakan gördük. Atatürk’ten sonra ilk defa cemevine giden bir cumhurbaşkanımız oldu. Bugün Türkiye çok daha özgün çok daha demokrat. Bütün bunları sağlayan Başbakan’a 'haddini bilmez birileri' bir şeyler diyormuş. Biz onlara Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin sözleriyle cevap vereceğiz. ‘Bizim husumete vaktimiz yok. Biz muhabbet fedaileriyiz.’ Biz herkesin özgürlüğü için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gösterilerin ardından Bakan Bağış’a plaket takdim edildi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri