Bafralılar Sandık Başına Gitti

Samsun’un Bafra ilçesinde cumhurbaşkanı seçimi için vatandaşlar sandığa gitti. Sabah 08.00’de başlayan oy verme işlemlerinde saat 10.00’a kadar fazla katılım olmadı. Saat 10.00’dan sonra ise vatandaşlar oy kullanmak için geldikleri...

Samsun’un Bafra ilçesinde cumhurbaşkanı seçimi için vatandaşlar sandığa gitti. Sabah 08.00’de başlayan oy verme işlemlerinde saat 10.00’a kadar fazla katılım olmadı. Saat 10.00’dan sonra ise vatandaşlar oy kullanmak için geldikleri okullarda sıraya girerek oy kullandı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise Bafra İsmet İnönü İlkokulu 1206 nolu sandıkta cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak eşi Şükriye Şahin ile birlikte sırasını bekleyerek oy kullandı. İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız ise seçmenlere yardımcı olarak oy pusulalarında bulunan sandıklara yönlendirdi.

Bafra ilçesinde oyunu kullanan vatandaşlar, ilk kez cumhurbaşkanlığı için oy kullandıklarını ve hayırlı olması temennisinde bulundu. Oy kullananların arasında 80-90 yaşındaki yaşlı vatandaşlara rastlanırken gençlerin cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilgi göstermediği görüldü. Sabah 08.00’de başlayan oy kullanma işlemi akşam saat 17.00’de sona erecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri