Bafralı İş Adamından Eğitim Yatırımına Teşekkür Yemeği

Samsun’un Bafra ilçesinde merhum babaları adına yaptırdıkları Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi ile eğitime büyük katkı yapan Aşcı ailesine Bafralı iş adamı Osman Kiraz teşekkür yemeği verdi. Bafra Ali Kale Turistik Tesislerde verilen...

Samsun’un Bafra ilçesinde merhum babaları adına yaptırdıkları Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi ile eğitime büyük katkı yapan Aşcı ailesine Bafralı iş adamı Osman Kiraz teşekkür yemeği verdi.

Bafra Ali Kale Turistik Tesislerde verilen ve ilçe protokolünün de katıldığı yemekte Bafra’ya yaptırdıkları eğitim yatırımından dolayı Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı nezdinde tüm Aşcı ailesine teşekkür edildi. İş adamı Osman Kiraz, "Bu yemek aslında bir teşekkür yemeğidir. Baframızın bağrından çıkmış, İstanbullarda gurbet ellerde başarı sağlayan ve doğdukları toprakları unutmayan Aşcı ailesine ve iş adamımız H.Kaya Aşcı’ya teşekkür ederim." dedi.

Aşcı ise "Bizler hiçbir zaman doğduğumuz şehri Baframızı bugüne kadar unutmadık, bundan sonra da unutmayacağız. Eğer unutmuş olsaydık 30 yılda 56 dini bayramda Bafra’da olmazdık." diye konuştu.

Yemeğe Belediye Başkanı Zihni Şahin, Garnizon Komutanı Yzb.İlhan Güngör, İl Gıda Hayvancılık ve Tarım Müdürü Kadir Güven, Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, emekli Emniyet Genel Müdürü Hasan Yücesan, iş adamı Rızvan Aksoy, Doğanca Belediyesi eski Belediye Başkanı İsmail Mutlu ve iş adamı Recep Durgun katıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri