Bafra’da Yeşil Alanda Bulunan Ağaçlar Kurtuldu, Regülatör Yeri Problem Oldu

Bafra ilçesinde doğalgaz regülatörü için ağaçların kesileceği haberlerine esnaf ve vatandaşların tepki göstermesi sonrasında Belediye İmar Müdürü İsmail Mümin Erkoç, ağaçlara dokunulmayacağını söyledi. Mahalle esnafı başka yerde...

Bafra ilçesinde doğalgaz regülatörü için ağaçların kesileceği haberlerine esnaf ve vatandaşların tepki göstermesi sonrasında Belediye İmar Müdürü İsmail Mümin Erkoç, ağaçlara dokunulmayacağını söyledi. Mahalle esnafı başka yerde boş alan olduğunu, buraya hiç dokunulmaması gerektiği yönünde uyardı.

Samsun’un Bafra ilçesinde geçtiğimiz günlerde Kızılırmak Mahallesi Çaycılar Sokak'ta bulunan ve belediye meclisinin almış olduğu karar doğrultusunda doğalgaz regülatörü koyulacağı için kesilecek olan ağaçları mahalle esnafları ve sakinleri korumaya almış ve gerekirse kendilerini ağaca bağlayacaklarını söylemişlerdi.

Haberin yayınlanmasından sonra Bafra Belediyesi İmar Müdürü İsmail Mümin Erkoç, regülatör yapılacak alana gelip yüklenici firma yetkilileriyle birlikte inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından firma yetkilileri ve İmar Müdürü İsmail Mümin Erkoç, “Ağaçlara dokunulmayacak. Regülatör ağaçların yanındaki boşluğa konulacak.’’ dedi. Bunu da kabul etmeyen mahalle esnafı ileride boş alanın olduğunu buraya hiç dokunmamaları gerektiğini ifade etti. Bunun üzerine İmar Müdürü İsmail Mümin Erkoç, esnaflara kendi aralarında sözcü seçmelerini söyleyerek belediyeye davet etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri