Bafra’da Tayini Çıkan Başsavcı Ve Hakimlere Duygulu Veda

Samsun’un Bafra ilçesinde HSYK’nın yaz kararnamesi ile birlikte Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Çanakkale Hakimliği'ne atanan Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Bafra Hakimi Semra...

Samsun’un Bafra ilçesinde HSYK’nın yaz kararnamesi ile birlikte Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Çanakkale Hakimliği'ne atanan Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Bafra Hakimi Semra Turan, Ardahan Posof Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Bafra Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Aldemir, Akçakoca Hakimliği'ne atanan Bafra Hakimi Bekir Dönmez için Saklıbahçe Düğün Sarayı'nda veda yemeği düzenlendi.

Hikmet Turan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'na, Semra Turan Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Bafra Hakimi Çanakkale Hakimliği'ne, Mehmet Fatih Aldemir Bafra Cumhuriyet Savcısı Ardahan Posof Cumhuriyet Savcılığı'na, Bekir Dönmez Bafra Hakimi Akçakoca Hakimliği'ne atandı.

Veda yemeğinde açılış konuşmasını Bafra Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Keçeli yaptı. Keçeli, "Burada yine bir veda için toplandık üzgünüz bir taraftan da sevinçliyiz bütün arkadaşlarımız istedikleri yerlere terfi alarak gittiler. Bu bir mutluluktur. Bütün arkadaşlarımızla çalışmaktan dolayı çok mutlu olduk. Sağ olsunlar hepside işlerinde çok başarılıydı. Bir aile ortamı içerisinde çalışma fırsatı bulduk. Kendilerini her zaman şükranla saygı ve sevgiyle anacağız. Gidecekleri yerlerde başarılar diliyor ve sizlere bizleri yalnız bırakmadığınız için başarılar diliyorum.” dedi.

Mustafa Keçeli’nin konuşmasının ardından Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan’a plaket takdim edildi. Hikmet Turan’a plaketi Mustafa Keçeli tarafından takdim edildi. Takdim edilen plaketin ardından konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan duygulu anlara neden oldu.

Turan, “Veda organizasyonları bizim için hüzün oluyor. Ayrılık anlamına geliyor. Tayinde görsek her zaman kolay olmuyor. Sözcüklerin boğazımıza düğümlendiği zamanlar oluyor. Bafra Adliyesinde bilindiği üzere iki buçuk yıl görev yaptık. Bu çok kısa bir süre sayılır, bu süre içerisinde geldiğimiz ilk günden son güne kadar güzel bir hizmet organizasyonu yaparız diye düşündük ve bunun gayreti içerisinde olduk. Mesai arkadaşlarımız, adliye personelimiz ve baromuz her zaman çok destek oldular. Çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Görev itibariyle buradaki çalışmalarımızın başarılı olduğu değerlendirilmiş olacak ki bizi de tayin ettiler. Bu başarıda emeği olan katkısı olan meslek taşlarıma Baro temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu bizim dokuzuncu tayinimiz oldu. Biz her tayin olduğumuzda ilk günden itibaren eşyalarımızı topluyorduk ama şuan yaklaşık 12 gün oldu henüz hiçbir ev eşyamızı toplamadık. Buradan ayrılmaya gönlümüz el vermeyecek gibi görünüyor.” diye konuştu.

Tayinleri çıkan diğer hakim ve savcılar ise yaptıkları konuşmada buralardan ayrılığın zor olacağını belirttiler.

Veda yemeğine Bafra Kaymakam Vekili ve 19 Mayıs İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Bafra Garnizon Komutanı Yzb.İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Dağıstanlı, Bafra Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Keçeli, Bafra T Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Kasım Demiralp, Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Av.Sekan Dönüm, Bafra Adliyesi'nde görevli hakimler ve savcılar, avukatlar ve eşleri katıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri