Bafra’da Öğretmenler Günü Buruk Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Bafra Yeni Kent Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören gençlerin trafik kazasında yaşamını yitirmesi nedeniyle buruk kutlandı.Tören Bafra İlçe Milli...

24 Kasım Öğretmenler Günü Bafra Yeni Kent Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören gençlerin trafik kazasında yaşamını yitirmesi nedeniyle buruk kutlandı.

Tören Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulmasından sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Yeni Kent Meydanı'ndaki programdan sonra Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde kutlamalara devam edildi. Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi'nde günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra emekli öğretmenler adına bir öğretmen duygularını belirtti. Veli toplantısı adlı skecinin peşinden solo türküler seslendirildi. Folklar gösterilerinin ardından ödül töreni yapıldı. Öğretmen adlı röportaj gösteriminden sonra yemin merasimi ve Öğretmen Marşı okundu. Programa Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Jandarma Bnb.İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri