Bafra’da Havuz Sezonu Devam Ediyor

Mevsimin en sıcak günlerinin yaşandığı Samsun`un Bafra ilçesinde, gençler ve çocuklar serinlemek için Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri'ndeki havuzu doldurmaya devam ediyor. Bafra`da etkili olan sıcaklar sebebiyle serinlemeye çalışan...

Mevsimin en sıcak günlerinin yaşandığı Samsun`un Bafra ilçesinde, gençler ve çocuklar serinlemek için Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri'ndeki havuzu doldurmaya devam ediyor.

Bafra`da etkili olan sıcaklar sebebiyle serinlemeye çalışan vatandaşlar, havuzlara akın ediyorlar. Bafra Öğretmenevi tarafından işletilen Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde bulunan havuzda, serinlemek isteyen vatandaşların ve çocukların akınına uğruyor. Bafra Öğretmenevi Müdürü Nevriz Sekmen, "Bafra ovasında ve ilçesinde son günlerde hava sıcaklıklarının artması ve okulların da yaz tatilinde olması sebebiyle, Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri Havuzuna ilginin gün geçtikçe artmaktadır.Kanallarda ve ırmaklarda boğulma tehlikesine aldırmadan ve sağlıklarını hiçe sayarak mikroplu sularda serinlemeye çalışan çocuklar havuzlara yönlendirilmelidir. Havaların ısınması ile birlikte Ali kale tesislerindeki havuz yüzme bölümünde büyük bir yoğunluk yaşanmaktadır. Havuzda cankurtaran nezaretinde, sıhhi ortamda ve her an ölçümün yapıldığı temiz havuzda Cuma-cumartesi bayanlara diğer günler erkeklere yüzme hizmeti devam etmektedir. Havuzumuzda yüzmeye gelen misafirlere tek kullanımlık bileklikler verilmekte ve cankurtaran gözetiminde isteyen yüzmenin yanında çay, meşrubat, yiyecek ve içecek ihtiyaçları da anında karşılanmaktadır." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri