Bafra Ülkü Ocakları'ndan Prof. Dr. Cüneyt Çırak’a Ziyaret

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Çırak’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Kısa bir süre...

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Çırak’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Kısa bir süre önce profesör unvanına yükselen Cüneyt Çırak’ı Bafra Meslek Yüksekokulu’ndaki çalışma odasında ziyaret eden Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Cüneyt hocamız çok değer verdiğimiz bir insan. Kendisinin profesörlük unvanının geldiğini öğrenince ona 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunmak istedik. Sağolsun yoğun mesaisinin arasında bizlere vakit ayırdı. Ona şimdiki görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Cüneyt Çırak da Bafra Ülkü Ocakları’nın kendisine yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etikten sonra Bafra Ülkü Ocakları’nın Bafra’daki faaliyetlerini beğenerek takip ettiğini ve bu çalışmalarından dolayı da başta Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetimini tebrik ettiğini söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri