Bafra Trafik Kazasında Ölen 3 Gencini Dualarla Uğurladı

Samsun’un Bafra ilçesinde trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden 3 genç gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.Geçen cumartesi günü gece yarısı Yakakent’teki doğum gününden dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatlarını...

Samsun’un Bafra ilçesinde trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden 3 genç gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Geçen cumartesi günü gece yarısı Yakakent’teki doğum gününden dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Emre Nacak (18), Salih Mertcan Gedik (15), Kadir Baş (15) için Kemalpaşa Mahallesi Kaşıkçı İyigün Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Bafra T-Tipi Cezaevi'nde mahkum olarak yatan Kadir Baş’ın babası Aydın Baş'da cenazeye özel izinle katıldı. Bafra Müftüsü İsmail Çiçek cenaze namazlarını kıldırırken, helallik alınmasında duygusal anlar yaşandı. Gençlerin akrabaları ve okul arkadaşları göz yaşlarını tutamadı. Dualardan sonra tabutlar eller üzerinde cenaze arabasına konuldu. Emre Nacak ve Salih Mertcan Gedik Bafra Asri Mezarlığı'na, Kadir Baş ise Balıklar Mahallesi Karaaslan Mezarlığı'na defnedildi. 3 yakın arkadaşın cenazesine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri