Bafra Heyeti Gürcistan’da Tarım Fuarına Katıldı

Samsun'un Bafra ilçesinden 8 kişilik grup Gürcistan’ın Başkenti Tiflis şehrinde düzenlenen Tarım, Gıda ve Ambalaj Fuarı'nı ziyaret etti.afra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, 9 kişilik heyetle fuara katıldıklarını belirterek,"Bilindiği...

Samsun'un Bafra ilçesinden 8 kişilik grup Gürcistan’ın Başkenti Tiflis şehrinde düzenlenen Tarım, Gıda ve Ambalaj Fuarı'nı ziyaret etti.

afra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, 9 kişilik heyetle fuara katıldıklarını belirterek,"Bilindiği gibi, fuarlar üreticinin ve tüketicinin buluşma noktasıdır. Bu tür ziyaretlerle dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından görerek tanıma imkanı bulurken, burada edindiğimiz bilgileri bölgemiz insanlarıyla paylaşarak bilgi transferi sağlıyoruz.” dedi.

Tiflis'de düzenlenen 13. Uluslararası Ambalaj, Gıda, İçecek, Gıda İşleme ve Sulama Sistemleri Fuarı'nı ziyaret eden Bafralı ziyaretçiler yaptıkları ortak açıklamada Gürcistan’ın tarım alanında Türkiye’den 40 yıl geride olduğunu ifade etti ve bu ülkenin tarım ve teknoloji konusunda Türkiye için büyük bir pazar olduğunu belirtti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri