Bafra Delta Koleji Öğrencileri Pilav Gününde Bir Araya Geldi

Bafra Delta Koleji geleneksel mezuniyet pilavında buluştu. Öğretmen, veli ve mezunların yer aldığı programda, anılar tazelendi. Pilav Günü hakkında bir açıklama yapan Bafra Delta Koleji Müdürü Kadir Yaşa, "Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen...

Bafra Delta Koleji geleneksel mezuniyet pilavında buluştu. Öğretmen, veli ve mezunların yer aldığı programda, anılar tazelendi.

Pilav Günü hakkında bir açıklama yapan Bafra Delta Koleji Müdürü Kadir Yaşa, "Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen konuşmalarda öğrenciler, mezun olduktan sonra okullarının kıymetini daha iyi anladıklarını ifade ettiler. Delta’da okumanın ve mezun olmanın güzelliklerine dikkat çektiler. Okulda kazandıkları değerlerin gerçek hayatta ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptılar. Mezun öğrenciler yemek öncesi toplu fotoğraf çektirdi. Eski anıların ve günlerin ifade edildiği sohbetlere yemek esnasında da devam edildi. Mezuniyet pilavına katılan tüm öğrencilere, katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerimiz ara ara devam edecektir." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri