Bafra Çetinkayalılar Derneği'nde Ahmet Çelik Yeni Başkan

İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği'nin Ahmet Çelik yeni başkan seçildi. 6.Olağan Kongreye Samkon Genel Başkanı Kaya Aşçı, Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Bafra Yakıntaş Köylüleri Derneği Başkanı Necati...

İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği'nin Ahmet Çelik yeni başkan seçildi.

6.Olağan Kongreye Samkon Genel Başkanı Kaya Aşçı, Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Bafra Yakıntaş Köylüleri Derneği Başkanı Necati Karagöz, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, Bafra ilçesinden misafir olarak kongreye gelen eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy katılanlar arasında yer aldı.

Kongrede konuşma yapan Samkon Genel Başkanı Kaya Aşçı,’’Birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isterim. Dernekler Gönüllü insanların biraraya geldikleri yerlerdir bu derneklerde yapılan hizmetlerde menfaat gözetimler ortada bir engel varsa bu engeli aşmak için herkes elini taşın altına koyması gereklidir.’’ dedi.

Çetinkayalılar Derneği Başkanı Ahmet Çelik üyelerden derneğe sahip çıkmaları gerektiğini ve üye sayısının artırılmasını istedi.

İstanbul Bafraspor Kulübü ve İşadamı Samkon Genel Başkan Yardımcısı Aydın Dursun Istanbul’da bulunan Bafralılar ve Samsunlularla biraraya gelmek için 20 yıldır uğraş verdiklerini ve bunu başardıklarını Samsunluların Istanbul'da söz sahibi olması için faaliyetlerine devam ettiğini belirtti.

Derneğin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Çelik, Mustafa Şen, Aytekin Çilingiroğlu, Bayram Altunışık, Suat Bolat, Faruk Tekden, Saadettin Dağtaş, Hayatı Akkurt, Mesut Sağlam, Ramazan Dağdaş, Davut Çetiner, Murat Bolat, Mahmut Turan, Mustafa Şimşek

Denetleme Kurulu: Mustafa Bolat, Salih Altunışık, Ercan Altunışık, Suat Altunışık, Mustafa Ak, Bülent Sağlam

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri