Badmintoncular çalışmalarını sürdürüyor

Yaz spor okulları ile çalışmalarına başlayan badmintoncular antrenmanlara devam ediyor

Yaz spor okulları ile çalışmalarına başlayan badmintoncular antrenmanlara devam ediyor. antrenör Fersun Gergin nezaretinde çalışan sporcular antrenmanlarını Atatürk Spor Salonunda yapıyor. Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren badminton antrenörü Fersun Gergin 3 Ekim tarihinden itibaren kış spor okullarının başladığını ifade etti.

 

Gergin: “Çalışmalarımız hafta sonları hariç 5 gün devam ediyor. Yaz spor okullarında yetenekli gördüğümüz sporcularımızı elit gruba alarak kış spor okullarında çalışmalara devam ediyoruz. Bir öğrenci haftada 2 gün çalışmalara katılıyor. Çalışmalarımızı belli gruplar halinde yapıyoruz. Elit grubumuz ise haftada 2 günden fazla çalışıyor. Federasyonumuz gerekli malzeme yardımını yapıyor. Bunun yanında Spor Engel Tanımaz Projesi kapsamında 8 bedensel engelli sporcu badminton çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmanlarımız Pazartesi ve Çarşamba akşamları oluyor.

 

Bunun yanı sıra Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumundan 15 kişilik öğrenci grubuna badminton eğitimi veriyoruz. Kısacası badminton öğrenmek isteyen herkesi bekliyoruz. Söylediğim gibi gerekli malzeme yardımını federasyonumuz yapıyor” dedi. Fersun Gergin Konya’da badminton branşında bir çok kulübün bulunduğunu ifade etti. Fersun Gergin Konya’da badminton branşında faaliyet gösteren 4 kulübün Büyükşehir Belediyespor, Çevre Orman Spor Kulübü, Akademi İhtisas ve Badminton İhtisas Kulübü olduğunu söyledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri