Babaeski'de 2 Milyon 780 Bin Adet Kenevir Bitkisi İmha Edildi

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ve Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlilerince Babaeski ilçesinde ortaklaşa...

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ve Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlilerince Babaeski ilçesinde ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde dere yatağına yakın tarlalarda kendiliğinden yetişen 2 milyon 780 bin adet kenevir bitkisi imha edildi.

Konuyla ilgili emniyetten yapılan açıklamada; "Babaeski ilçesi genelinde dere kenarlarında ve dere yataklarına yakın bazı tarlalarda kendiliğinden yetişen yasadışı Hint keneviri bitkisi ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada 2 milyon 780 bin adet Hint keneviri bitkisi söküldükten sonra yakılarak imha edildi. Kendiliğinden yetişen yasadışı Hint keneviri bitkisi ile mücadele kapsamındaki çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Kırklareli Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlulara yönelik mücadelemiz devam edecektir." denildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri