Babacan: Rahatsız Olanları, Rahatsız Etmeye Devam Edeceğiz

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin başarılarından rahatsız olanların var olduğunu, onları rahatsız etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin başarılarından rahatsız olanların var olduğunu, onları rahatsız etmeye devam edeceklerini söyledi.

Ali Babacan, yasaklarla, yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele için yola çıktıklarını ve bunu yerine getirdiklerini belirtti. Babacan, Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen, hizmet yürüyüşü mitingine katıldı. Cumhuriyet Meydanındaki mitinge Babacan’ın yanı sıra, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, Polatlı Belediye Başkan adayı Yakup Çelik ve partililer katıldı.

    Türkiye’nin yükselen itibarını çekemeyenlerin, kıskananlarının ve engel olmaya çalışanların olduğunu belirten Ali Babacan, kendilerinin dosdoğru bildikleri yolda yürümeye devam edeceklerini değindi.

    Babacan, “Türkiye’yi dışarıdan yıpratmak isteyenler var. Türkiye’nin bu başarılarını engellemek isteyenler var. Türkiye’ye dışarıdan zarar vermek isteyenler var. Ama en tehlikelisi ne biliyor musunuz? En tehlikelisi kendi içimizden zarar vermeye çalışanlar. Bakın buna çok dikkat etmemiz lazım. Baktılar ki yıllardır uğraşıyorlar, Türkiye’yi yıkamıyorlar. Bizi içimizden yıkmak için maalesef bir proje başladı. Bakın bu işin içinde fitne var. fesat var. Aynı aile içerisinde kardeşi kardeşe düşürmek var. Karı-Koca ile ayrı düşürmek var. Kapı Kapı dolaşıp birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyenler var. Bunlara dikkat edeceğiz. Bu konularda aman uyanık olacağız. Asla aldanan olmayacağız. Biz ne zaman ki kendi içimizde birlik, beraberliğimizi korumuşuz güçlü olmuşuz. Ne zaman ki kendi içimize fitne, fesat düşmüş o zaman Türkiye kaybetmiş. İşte buna dikkat edelim. Bir olalım, beraber olalım güçlü olalım.” diye konuştu.

    ‘Türkiye’ye dışarıdan yıkabilecek hiçbir gücün olmadığını’ dile getiren Ali Babacan, “Yıkılırsak biz içimizden yıkılırız.” dedi. Babacan, son 3 aydır yaşananlarda, ülke, millet ve vatanın hedef alındığını ifade etti.

    Babacan ayrıca, hep beraber istikrara ve istikbale sahip çıkılması gerektiğini sözlerine ekledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri