Aziz Yıldırım, 13 Ocak'ta Yeniden Hakim Karşısına Çıkacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılanacağı şike davasının duruşması 13 Ocak’ta yapılacak. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi yeniden yargılama kararının ardından duruşma gününü...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılanacağı şike davasının duruşması 13 Ocak’ta yapılacak.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi yeniden yargılama kararının ardından duruşma gününü belirledi. Buna göre, Yıldırım ile birlikte 6 sanığın yargılanacağı davanın ilk duruşması 13 Ocak 2015'te görülecek.

Yargıtay’ın şike davasını onaylamasının ardından Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Yüksem Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl yeniden yargılanma ve infazın durdurulması talebinde bulunmuştu. Mahkeme, sanıkların yeniden yargılanmasına oy birliği ile karar vermişti. Gerekçe olarak 6526 sayılı Terörle Mücadele Kanunu’nda yapılan değişiklikler gösterilmişti. Mahkeme, bu değişiklikle teknik takip ve dinlemenin ilgili madde kapsamından çıkarıldığını hatırlatmıştı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri