Aziz Bekir:Hedef belli

Torku Selçuk Üniversitesi’nin yeni antrenörü Aziz Bekir ligde kalma adına umutlu. Bekir hedeflerinin belli olduğunu ve yarışı başarıyla tamamlayacaklarını söyledi

Ligde art arda aldığı yenilgilerle büyük bir çöküş yakalayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi yeni hocası Aziz Bekir ile yeni bir çıkış arıyor. Sarı-mavili ekip hafta sonu deplasmanda oynayacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak nefes almanın hesaplarını yapıyor.

TRANSFER YAPILACAK

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin yeni antrenörü Aziz Bekir, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade etti. Bekir ayrıca transfer istediğini söyledi. Aziz Bekir, : "Selçuk Üniversitesi basketbol olarak iyi bir organizasyona sahip. Hedefimiz belli ve tek amacımız Beko Basketbol Ligi’nde kalmak. Rakiplerimiz çok zorlu. Umarım bu yarış içinde kazanan biz olacağız. Evelallah bu ligde kalacağız. Takımın en büyük eksiği savunma yapmaması. En kısa zamanda bunu değiştirmemiz gerekiyor. 6. haftada Royal Halı Gaziantep’in başındayken Konya’da maça çıktım. O günden bugüne savunmadaki problemler devam ediyor. Birkaç transfer yapacağız. Transfer için de yönetimden onay aldım ”dedi.

Bekir, bu hafta sonu Mersin Büyükşehir Belediyesi ile kritik bir maça çıkacaklarını belirterek iyi mücadele ederek maçı kazanacaklarına inandığını söyledi. Aziz Bekir son olarak kadro dışı bırakılan Orçun Okkalı hakkındaki kararı yönetim ile görüştükten sonra vereceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri