Azerbaycan Maçında 2 Gol Atan Kerjakov Rekor Kırdı

Azerbaycan ile hazırlık maçında iki kez ağları sarsan Zenitli Aleksandr Kerjakov, Rusya Milli Futbol Takımı’nın en çok gol atan oyuncusu oldu. Moskova’da oynanan karşılaşmada Rusya, Azerbaycan’ı 4-0 mağlup etti. 2014 Dünya Kupası’nda...

Azerbaycan ile hazırlık maçında iki kez ağları sarsan Zenitli Aleksandr Kerjakov, Rusya Milli Futbol Takımı’nın en çok gol atan oyuncusu oldu.

Moskova’da oynanan karşılaşmada Rusya, Azerbaycan’ı 4-0 mağlup etti. 2014 Dünya Kupası’nda hayal kırıklığı yaşayan ve sert eleştirilere maruz kalan Rusya Milli Futbol Takımı ve teknik heyet dün oynanan maçta Euro 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri öncesi iyi sinyaller verdi.

Karşılaşmada iki kez topu rakip kaleye gönderen Kerjakov ise milli takım formasıyla 28. golüne ulaşarak rekor kırdı. Kerjakov, daha önce 26 golü bulunan Vladimir Beschastnykh’i geçerek Rusya Milli Takımı’nın en çok gol atan oyuncusu oldu.

Rusya, Euro 2016 grup elemelerindeki ilk maçını 8 Eylül’de kendi evinde Liechtenstein ile yapacak. Rusya, kendine nazaran daha zayıf takım olan Liechtenstein’ı mağlup ederek yarışa avantajlı başlamak istiyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri