Ayvalık’ta Trafik Ekipleri Tescilsiz Motosiklete Taviz Vermiyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Trafik Büro Amirliği’ne bağlı ekipler tescilsiz motosikletlere göz açtırmıyor.Yaklaşan yaz sezonu öncesinde düğmeye basan ekipler; p...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Trafik Büro Amirliği’ne bağlı ekipler tescilsiz motosikletlere göz açtırmıyor.

Yaklaşan yaz sezonu öncesinde düğmeye basan ekipler; plakasız ve ruhsatsız motosikletlerin yanı sıra kask kullanmayan motosiklet sürücüleriyle, egzozları açık motosikletlere geçit vermemekte kararlı görünüyor.

Eksik evraklı her türlü binek araçların da nasibini aldığı sıklaştırılan denetimlerle; ölümlü otomobil ve motosiklet kazalarının önüne geçmek ve özellikle gençlerin sorumsuzca kullandıkları motosikletleri de trafikten men edebilecek kadar tüm cezai yaptırımları uygulanıyor. Bu kapsamda gerçekleşen denetimlerde; park halindeki plakasız ve tescilsiz motosikletlerde taviz verilmeden ekiplerce toplanılarak yediemin deposuna gönderiliyor. Çalışmalara zaman zaman çalıntı motosiklet vakalarına karşı Ayvalık KOM Amirliği ekipleri de destek veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri