Ayvalık’ta "Sevgiye Açılan Kapılar" Temalı Solo Resim Sergisi Açıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Femin&Art Ayvalık Şubesi "Sevgiye Açılan Kapılar" temalı resim sergisine ev sahipliği yaptı.Ressam Gamze Dinçer tarafından Ayvalık...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Femin&Art Ayvalık Şubesi "Sevgiye Açılan Kapılar" temalı resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Ressam Gamze Dinçer tarafından Ayvalık Kapıları ve yaşam temalarını işlendiği 18 eserden oluşan resim sergisine protokol ve çok sayıda sanatseverler katıldı.

Serginin açılışını; Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay, Ayvalık AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve ressam Gamze Dinçer yaptı.

Her ay bir resim sergisi ve sanat etkinliği sloganıyla çalışmalarına hız veren Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Femin&Art Ayvalık Şubesi "Nisan Ayı" etkinliğini ressam Gamze Dinçer ile başlattı. Resim sergisine çok sayıda ressam ve sanatseverler katıldı.

Açılışta konuşan Ressam Dinçer; "Ülkemizin son günlerde içinde bulunduğu sıkıntıları biraz olsun hafifletmek için sergimin adını ‘Sevgiye Açılan Kapılar’ olarak belirledim. Umarım ki; Ülkemizde ki bütün kapılar sevgi, barış ve kardeşliğe açılır. Uzun yıllardır yaşadığım Ayvalık dokusunu resimlerimde işlememdeki en büyük gaye yok olmaya yüz tutan kültürel mirasa bir nebze dikkat çekmektir. Sadece bizler değil, bizim çocuklarımızda böylesi güzel bir yerdeki kültürel mirasları görür, korur. Sergime katılan protokolümüzün değerli büyükleri ve sanatseverlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim " dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri