Ayto Hazır Beton Fiyat Artışını Rekabet Kurulu'na Taşıyacak

Aydın Ticaret Odası (AYTO) 11. İnşaat Meslek Komitesi'ndeki 172 üye, Antalya’da düzenlenen Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (YAPEX 2013)'na katıldı.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) 11. İnşaat Meslek Komitesi'ndeki 172 üye, Antalya’da düzenlenen Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (YAPEX 2013)'na katıldı. Burada genişletilmiş meslek komitesi toplantısı da yapılarak, Aydın’da inşaat sektörünün meseleleri ele alındı. Toplantıya, özellikle son dönemde yüksek oranda artan hazır beton fiyatları damga vurdu. Üyelerin imzalı dilekçeleriyle bu konuda Rekabet Kurumu’na başvurulmasına karar verildi.

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, Sayman Üye Mustafa Fatih Erkul ve Meclis Üyesi Yüksel Yolçi'nin yönettiği komite toplantısında konuşan AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Odalar ne işe yarar sorusu sürekli gündemdedir. Odaların ana görevi, üyelerinin hak ve menfaatlerini korumaktır. Odalar kanun koyamaz, yönetmelik çıkaramaz ancak üyesinin hak ve menfaatleri için lobi çalışması yapar. Biz de üye odaklı çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bizim önceliğimiz, her zaman için üyelerimiz olacaktır. Yönetim felsefemizde, tüm üyelere adaletli bir yaklaşım söz konusudur. Üyelerimizin memnuniyeti, çalışma azmimizi arttıracaktır.” dedi.

Bu arada YAPEX 2013’teki AYTO standını TOBB Başkan Yardımcısı,Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak da ziyaret etti. Fuarda Aydınlı firmalardan birinin 100 bin lira civarında iş bağlantısı yaptığı, diğerlerinin de yoğun randevu talebi aldığı belirtildi. Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan AYTO üyeleri, sektördeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulduklarını söyledi. Fuara Aydın’ın mahalli ürünleri, şehir tanıtımı ve inşaat sektöründen üye dört firmanın katıldığı belirtildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri