Aytemiz, Konya’da iftarda buluşturdu

Aytemiz, Ramazan boyunca düzenlediği iftar yemeklerine Konya’da devam etti.

Konya’da düzenlenen iftar yemeğine, Aytemiz’in Konya ve çevre illerdeki bayileri ile istasyon çalışanları katıldı. Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar, Satış Direktörü Tolga Parmaksız ve diğer Aytemiz yöneticilerinin de yer aldığı iftar yemeğine geniş bir katılım gerçekleşti.

Konya’daki iftar yemeğinde bayilerle yaptığı görüşmeler esnasında Aytemiz’in son dönemdeki ürün ve hizmetlerindeki gelişmeleri aktaran Eke, her geçen gün geliştirdikleri Aytemiz’in şaşırtan hizmetlerinin altını çizdi. Pandemi ve büyük deprem felaketinden dolayı uzun bir süredir bir araya gelemediklerini belirterek iftarın tekrar bir araya gelmelerine vesile olduğunu ve bundan büyük mutluluk duyduğunu aktardı.

KESİNTİSİZ HİZMET VURGUSU

Ahmet Eke sözlerine şöyle devam etti: “Pandemi sebebiyle 2019 yılından bu yana bir araya gelememiştik. Bu Ramazan ayı tekrar buluşmamıza vesile oldu. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Şubat ayında yaşadığımız afet sonrasında hepimiz birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Sadece 11 ili değil tüm ülkemizi yasa boğan yıkıcı depremde sektörce gösterdiğimiz dayanışmadan dolayı ayrıca gurur duydum. Aytemiz olarak deprem bölgesindeki 100’ü aşkın istasyonumuzda ilk günden itibaren kesintisiz hizmet sağlama konusunda tüm gücümüzle çalıştık. Bu doğrultuda şimdiye kadar sektörde birçok ilke de imza attık. Örneğin, Türkiye’de tek Self Servis hizmetini sadece biz sunuyoruz. Motorcu Dostu İstasyon konseptimiz ise dünyada bir ilk. ON 7/24 Market’lerde bulunan 3.000’den fazla çeşitle fark yaratıyoruz. Elektrikli araç pazarındaki gelişmelerle paralel olarak istasyonlarımızda Eşarj hizmet ağımızı da yaygınlaştırıyoruz. Kendi bilişim teknolojisi ve pazarlama ekiplerimizin geliştirdiği Vaay uygulamasının sağladığı teknolojik alt yapı ile sadık müşteri sayımızı her geçen gün artırıyoruz.”

MÜŞTERİ VE BAYİ MEMNUNİYETİ

Konya’daki iftar yemeğine katılan Aytemiz Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar ise bayiler ile olan sohbetinde müşteri ve bayi memnuniyetinin öneminden bahsetti. Yazar, “Aytemiz olarak müşteri memnuniyeti ve bayi memnuniyeti arasındaki ilişkiyi iyi biliyor ve üzerine çalışmaya devam ediyoruz. Ön saha personelimizin eğitim ve teşviki ile hizmet kalitesini artırmak için geliştirilen programlar sayesinde çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bölge halkının akaryakıt dışındaki diğer ihtiyaçlarında da akıllarına ilk gelen markalar arasına girme hedefimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri