Ayşe Yurdusev son yolculuğuna uğurlandı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Parlak'ın anneannesi, Abdülkadir Yurdusev'in eşi Ayşe Yurdusev 93 yaşında vefat etti.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Parlak'ın anneannesi, Abdülkadir Yurdusev'in eşi Ayşe Yurdusev 93 yaşında vefat etti. 8 çocuk annesi Ayşe Yurdusev'in vefatı, sevenlerini üzdü. Ayşe Yurdusev, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karatay Karaaslan Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze merasimine Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Av. Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, ilçe başkanları, AGD Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Korkmaz, AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, çok sayıda AGD mensubu, Yurdusev ve Parlak ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları ve çok sayıda kişi katıldı. Merhaba Gazetesi olarak bizler de merhumeye Allah'tan rahmet diler, başta AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Parlak olmak üzere, tüm acılı ailesine de sabr-ı cemil niyaz ederiz.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri