Ayrıntı Matbaa'dan sanata destek

Geçtiğimiz yılın son günlerinde yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Ayrıntı Matbaa Tesisleri, yılın son günlerinde yine konuşulmaya devam ediyor.

Konya’nın yerli markası Ayrıntı Matbaa Tesisleri, Türkiye’nin Issız Adam filminden çok yakın tanıdığı Cemal Hünal’ın başrolünü üstlendiği Benzersiz filmine sponsor oldu. Kriz söylentilerinin piyasaları kasıp kavurduğu ve ekonominin 15 Temmuz darbe girişimiyle büyük darbe aldığı Türkiye’de sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Ayrıntı Matbaa Tesisleri, 2016 yılının son günlerinde tüm Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmaya imza atmıştı. “Krize rağmen yatırım” sloganıyla Türk iş hayatına örnek bir çalışmayla yeni yatırımlar yapan, birçok şirketin kriz nedeniyle işçi çıkarmasına nispet yaparcasına katma değer üretmenin önemini vurgulayan çıkışlarıyla uzun süre gündemde kalan Ayrıntı Matbaa Tesisleri yönetimi yine gündemin en çok konuşulanları arasına adını yazdırdı. İş dünyasının kendi krizini kendisinin yarattığını söyleyen Ayrıntı Matbaa Tesisleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhan Genç, “Kriz domino etkisi yapıyor. İş dünyasının çekingen davranmasına anlam veremiyorum. Bana göre milliyetçilik dediğimiz düşüncede burada kendini tam olarak belli ediyor. İş dünyası dünyadaki olaylara göre hareket etme uğraşında. Ama kimse günlük alışkanlıklarından vazgeçmiyor. Dolayısıyla herkesin devam eden bir hayatı var. Bu döngü içerisinde işadamları olarak bizler elimizdekini piyasaya çıkarmazsak kriz daha da büyümeye meyil gösterir. Gelecek nesillerimiz için maddi döngüyü sağlamamız önemli bir meselesi” açıklamasını yaptı. Açıklamasının devamında sanata değinen Genç, sanatın desteklenmesi gerektiğinin de altını çizdi. Genç “Stresli geçen son bir senede bizim de önemli tecrübelerimiz oldu. Önemli projelerin altına imzamızı attık. Önemli projelere destek vermekten de kendimizi sakınmadık. Yönetmenliğini İlker Sarı’nın üstlendiği, başrolünü Cemal Hünal’ın oynadığı, kadrosunda Ekin Türkmen, Ruhi Sarı, Haldun Boysan, Selahattin Taşdöğen gibi önemli oyuncuları barındıran Benzersiz filminin sponsorluk teklifi geldiğinde de geri adım atmamız imkânsız gibi geldi. Şahsen kendim iyi bir sinema takipçisiyim. Marka isimlerin bulunduğu bu projeye destek olmamızın amaçlarından birisi de filmin tamamının Konya’da çekilmiş olması oldu. İzleyicinin sosyal medyada tanıtım videolarından bile zevk alarak izlediği, gişelerin rekorlarını alt üst eden, izlenme sayılarıyla ne kadar doğru bir projeye destek olduğumuzu da göstermiş oldu” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye’de özel gösterimle vizyonagiren film izleyiciler tarafından tam puan almayı başardı. Dünyanın en güvenilir film veritabanı olan IMDB’nin 10 üzerinden 7.7 puan verdiği Benzersiz filminin özel gösterimi için Ayrıntı Matbaa Tesisleri 2 salonda yaklaşık 250 kişilik seçkin davetliye özel gösterim yaptı. Bir eczacının başından geçen olayları anlatan film an itibari ile Türkiye genelinde önemli izlenme payına sahip.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri