AYOS Konyaspor şampiyonluk primlerini yatırdı

Konyaspor'un geçtiğimiz sezon şampiyon olan kadrosunda yer alan oyuncular söz verilen primlerinin yatırılmadığına dair sosyal medyada yaptıkları paylaşımın ardından Konyaspor yönetimi harekete geçti. Yeşil-beyazlı yönetim oyuncuların primlerini ödedi

Bunun üzerine şampiyon kadroda yer alan oyuncular Konyaspor Kulübü'ne ve Başkan Fatih Özgökçen'e teşekkür etti. Oyuncular yaptıkları ortak açıklamada şunları söyledi:
"Öncelikle başkanımız sayın Fatih Özgökçene bu yaşadığımız prim hadisesine kayıtsız kalmadığı ve bizim yanımızda olduğu için çok teşekkür ederiz. Başkanımız bizzat kendisi tarafından primlerimizin verilmesi talimatını vermiş ve tahmin ettiğimiz gibi bir iletişim eksikliği sonucunda primlerin yatmadığını yeni öğrendiğini öğrenmiş ve hemen gereğini yaparak primlerimizi ödetmiştir. Sezon içinde verdiği bütün sözleri tutan başkanımız şampiyon primlerinde de hakkımızı ödemiştir. Tekrar kendisine teşekkür ederiz. Biz oyuncular olarak hakkımızı helal ediyor, sezonun devamında başarılar diliyoruz.

Aydın Ergen, Hazer Avcı, Can Altıntığ, Mehmet Özdoğan, Azizcan Özdemir, Can Özcan, Tayfun Erülkü, Umut Geçen, Mert Konuk, Alptuğ Baştuğ, Mustafa Ali Baran, Bera Öztürker."

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri