Aynı saatte olmamalı

Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör İlker Erdem Torku Konyaspor ile maçlarını aynı saatlere veren federasyonu eleştirdi. Erdem; “Zaten taraftar az şimdi daha da kötü oldu.” dedi.

“POZİSYON VERMEDEN YENİLDİK”
İnegölspor depasmanında kazanabilecek kadar pozisyon bulduklarını ve rakibe pozisyon vermeden maçın 1-0 kaybedildiğini kaydeden İlker Erdem: “ Bir bakımdan deplasmanlarda iyi futbol oynadığımızı söylemek mümkün. Fakat zaman daralıyor. Hücum hattında etkisiz kalıyoruz. Bu hafta onun üzerinde durup çalışacağız. Gol pozisyonu bulmakta sıkıntımız yok. Sadece bulduklarımızı değerlendirme noktasında sıkıntılıyız.  Kenarda bekleyen oyuncularımızın her an hazır olması beni memnun ediyor. Genç bir takımız ve buna bağlı olarak bazı hatalar yapıyoruz. Saha içinde sorumluluklarımızı yerine getiremeyebiliyoruz. Ancak kesinlikle onların özveri ve iyi niyetlerinden kuşkumuz yok” dedi.

“KAZANMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
“Şimdi önümüzde çok önemli bir müsabaka var” diyen deneyimli teknik adam “Dardanelspor karşısında kazanmak için elimizden geleni yapmaya çalışcağız. Bu karşılama ligin belirleyici karşılaşmalarından bir tanesi olabilir. Ama kesinlikle Dünyanın sonu değil. Hiçbir şeyin sonu değil. Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Aksi bir sonucun bizi sıkıntıya sokacağının farkındayız. Geride kalan haftalarda gördük ki biz her takımı yenebiliriz. Sadece iyi konsantre olup iyi hazırlanmalıyız. Kazanmak ve ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kulandı.

“ZATEN TARAFTARIMIZ AZ”
Teknik Direktör İlker Erdem bu hafta Torku Konyaspor ile maç saatlerinin çakışması ile alakalı ise; “Kazanacağız, kazanmak zorundayız. Ama maçımızın Torku Konyaspor ile aynı saatte olması bizi üzdü. Bir şehrin iki takımı aynı saatte maç yapmamalı. Bizim zaten az olan taraftar desteğimizi bu durum daha da azaltacak. İki takımında bu desteğe ihtiyacı var. Biz tüm kadro olarak maç çıkacağız ve gönlümüzce yüreğimizce elimizden geleni yapacağız.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri