Aynı dünya görüşlerine sahibiz

Saadet Partisi Seçim Karargah Başkanı Abdullah Altuntaş ve Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılarından oluşan heyet, Büyük Birlik Partisi'ni (BBP) ziyaret etti.

 Ziyarette BBP İl Başkanı Osman Seçkin ve İl Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan Saadet Partisi Seçim Karargah Başkanı Abdullah Altuntaş, Saadet Partisi ve BBP'nin genel merkezlerinin anlaşarak 'Milli Mutabakat' çatısı altında haziran ayında yapılacak milletvekili seçimlerinde birlikte ittifak halinde gireceğini belirterek, "Bu mutabakat sonucunda hem genel merkez, hem il, hem de ilçe teşkilatları birlikte bu seçime nasıl daha iyi hazırlanırız bunları tartışacağız. İnşallah bundan sonra bu ziyaretlerimiz devam edecek" dedi. Ülkenin ahlaki, ekonomik ve dış ilişkiler açısından geldiği noktada vahim bir durumda olduğunu söyleyen Altuntaş, şöyle konuştu: "Şu an 'Milli Mutabakat' dediğimiz mutabakat çok önemlidir. Birlikte ve azimle çalışacağız. En yakın zamanda da BBP ile birlikte aday tanıtım programımızı da yapmayı arzu ediyoruz."

ARTIK ALTERNATİF VAR

BBP İl Başkanı Osman Seçkin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Meclise halkın sesinin yansıtılması konusunda sıkıntılar var. Adına demokrasi denilen fakat demokrasi ile yönetilen ülkelerde bulunmayan yüzde 10'luk bir seçim barajımız var. Bu seçim barajını aşmak üzere çalışılan ittifak çabaları inşallah milletimizin sorunlarının çözümü noktasında faydalı olur. Gönül arzu ederdi ki bu 'Milli İttifak' daha geniş tabanlı, ülke ile ilgili kaygıları olan tüm partileri kapsayan bir hal alsaydı" dedi. Saadet Partisi ve BBP'nin tabanıyla ve dünya görüşüyle birbirinden çok da farklı olmadığını ifade eden Seçkin, konuşmasına şöyle devam etti: "Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin birlikte oluşturduğu ittifak, milletin önüne götürdüğü adaylarla, mecliste halkın görüşünü güçlü bir şekilde yansıtacaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz ve bu yolda teşkilatlarımızla birlikte çalışacağız. Milletimizin milli hassasiyet ve duyarlılıkları olan ve projeler üretecek bu ittifakı destekleyeceğini arzuluyorum. Bundan sonra milletimizin alternatifsiz bir seçime giriyoruz kaygısı olmayacak. Saadet Partisi çatısı altında yapılan bu ittifakın milletimizin, İslam coğrafyasının umudu olacağını düşünüyorum. 8 Haziran sabahı milli ve manevi hassasiyetleri olan bu yapı meclise girecek. Birlikte güzel çalışmalar sergileyeceğiz. Alternatif var, bu da Milli İttifak bünyesinde Saadet Partisi'dir.

HÂLİD ŞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri