Aykut Kocaman'ın yeri garanti

Fenerbahçe Yönetimi'nin, Mustafa Denizli'den sonra aldığı bir prensip kararı, şu an çok tartışılan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın en büyük destekçisi oldu.

Fenerbahçe Yönetimi şartlar ne olursa olsun sezonu Aykut Kocaman'la tamamlayacak. Aragones'i bile lig devam ederken görevden almayan sarı-lacivertlilerin geleneği bozmama konusunda kararlı oldukları bildirildi. 
 
Milliyet'in haberine göre; Sarı-lacivertliler adeta kangren haline gelen, en küçük başarısızlıktan sonra teknik adam ile yolları ayırma geleneğine, 2001-2002 sezonunun 17. haftasında Mustafa Denizli'yi, Diyarbakır dönüşü görevden aldıktan sonra son vermişti. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu daha sonra yaşanan başarısızlıklarda hiçbir teknik adamı sezon ortasında görevden almadı.

Büyük tepki alan, Fenerbahçe ile sıradışı bir başarısızlık serisi yakalayan İspanyol teknik adam Luis Aragones'i göndermek için bile sezon sonunu bekleyen sarı-lacivertlilerin, geleneği bozmama konusunda kesin kararlı olduğu ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın şartlar ne olursa olsun sezon sonuna kadar Aykut Kocaman'la devam edilmesinden yana olduğu ve bu konuda sarı-lacivertli hocaya güvence verdiği kaydedildi.

Bu arada sarı-lacivertli yönetimin, Kocaman'ın yeniden motivasyon kazanarak takımı ayağa kaldırması için düğmeye bastı. Başkan Yıldırım ve idarecilerin, Süper Lig'in ilk 5 haftasında 6 puan kaybeden Fenerbahçe'yi düzlüğe çıkarması için Aykut Kocaman'a her konuda tam destek verecekleri bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri