Aykut Kocaman'a büyük sevgi gösterisi

Atiker Konyaspor’un Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maçtan önce yeşil-beyazlı taraftarlar Aykut Kocaman’a olan sevgisini yaptığı tezahüratlar ve görsel şölenle gösterdi.

Stadyumda, “Sefasıyla cefasıyla seninleyiz Aykut Hoca”, “Sen bizim Kocaman gururumuzsun”, “İster şampiyon yap ağlat bizi istersen vur en dibe bu ‘Kocaman’ şehir seninle” sloganların yazılı olduğu  pankartlar asılırken Aykut Kocaman bayrakları tribünlerde dalgalandı.
KOCAMAN’DAN  KUPA BEKLENTİSİ
Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda güney kale arkası tribünleri Aykut Kocaman’ın bulunduğu koreografiyi maç öncesi gerçekleştirdi. Koreografide Aykut Kocaman  el işareti ile şampiyonluk kupasını gösterirken taraftarlar kupa koreografisi ile Kocaman ile yeni şampiyonlukları istediklerinin mesajını verdi. Maç öncesi tribünler Aykut Kocaman tezahüratlarında bulunurken Aykut Kocaman tribünleri selamladı.
SERGEN YALÇIN TRİBÜNLERİ SELAMLADI
Öte yandan geçen sezon Atiker Konyaspor’un ligde kalmasında büyük pay sahibi olan ve şu anda Aytemiz Alanyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın, maç öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından büyük ilgiyle karşılanda. Yeşil-beyazlı taraftarlar ‘Sergen Yalçın’ tezahüratında bulunarak tribünlere çağırırken deneyimli teknik adam ise tribünleri selamladı. Sergen Yalçın Konyaspor’un başında çıktığı 10 maçta  4 galibiyet, 3 beraberlik ve  3 mağlubiyet alarak 1.50 puan ortalaması yakalayarak Anadolu Kartalı’nın Süper Lig’de kalmasında büyük rol oynamıştı.
AHMET SÜTCÜ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri