Ayhan Tekin'den Merhaba'ya ziyaret

Necmettin Erbakan Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Ayhan Tekin, gazetemizi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Ayhan Tekin, yerel ve yaygın basınla iç içe olacaklarını belirterek, gazetecilerin haber alma konusunda her zaman yardımcı olacaklarını söyledi. 
 
Kendisinin de iletişim alanında görevler yaptığını ifade eden Tekin, “Yerel bir televizyon ve radyoda program yapımcılığı yaptım. Bir gazetede yazdığım Tüketi-Yorum isimli köşe yazıları Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yılın tüketici köşesi seçildi. Avrupa Birliği projelerinde eğitimci olarak görev aldım. Halen Selçuklu Tıp Fakültesi Klinik Araştırmalar Etik Kurulu üyeliği, Meram Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyeti üyeliği, Numune Hastanesi Hasta Hakları Kurul üyeliği, Konya Hal Hakem Heyeti üyeliği ve Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Tüketici Çalışma Grubu Başkanlığı görevlerini yürütüyorum” dedi.
 
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de, Ayhan Tekin'e yeni görevinde başarılar diledi.
HABER MERKEZİ - merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri