Aydınlatma bir sanattır

Günümüzde iç mekan aydınlatması bir ihtiyaç olduğu kadar, dekoratif anlam ve önem de taşımaya başladı. Farklı model ve işlevleriyle, evinizde ya da iş yerinizde farklı bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olan aydınlatma araçlarının başında ise avizeler geli
Avizeler evin bütünlüğünü sağladığı gibi evin dekorasyonunda tamamlayan bir unsur olarak karşımıza çıktığını ifade eden Kandil Avize Genel Müdürü Cengiz İyigönül, “Artık, günün en karanlık saatlerini bile hem aydınlatıp hem de güzelleştirecek, bilgi, deneyim ve ekipmana sahibiz. Alternatifler çoğalınca, evlerimizin her köşesi için farklı bir aydınlatma türü de ortaya çıkıyor bu arada. Aslında ev ve işyeri dekorasyonunda belki de en önemli ayrıntıyı ışıklandırma sistemleri oluşturuyor. Işık, mekanınızın ihtiyaçlarına, işlevine ve konumuna uygun olmalı. Bunun için de aydınlatma elemanlarına karar verirken, profesyonel yardım almanız şart. Çevrenize yayılan ışık, sadece fonksiyonel açıdan değil, psikolojik ve fizyolojik olarak sizi ve gözlerinizi etkilediği için aydınlatmaya önem vermek durumundasınız.” dedi.
 “Aydınlatma, yeterliliği veya yetersizliği ile mekanı ve içinde yaşayanları doğrudan etkiler.” uyarısında bulunan Cengiz İyigönül, şunları söyledi: “Tarzı ya da dönemi ne olursa olsun yapının mimari formunu ortaya çıkarır. Amaç; yalnızca belli bir aydınlatma düzeyi elde etmek değil, iyi görme koşullarını sağlayıp kişiye huzur veren bir ortama ulaşmak olmalıdır. Kandil Avize olarak hedefimiz, yılların kazandırdığı birikimle müşterilerimizin ihtiyaç ve zevkine uygun kaliteli aydınlatma ürünlerini sunmaktır. Bu amaçla halen Kerkük Caddesi üzerindeki yerimize ilaveten Kandil Avize, yeni şubesini Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde açtık. Kandil Avize, bu yönleriyle sektöründe öncü kuruluşlar arasında yerini sağlamlaştırmıştır birçok sektörde olduğu gibi aydınlatmada da marka bilincinin yerleştiğini, tüketicilerin bundan sonra markalı ürünleri tercih etmeleri gerekmektedir. Kalitesiz ürünlere karşı ayakta kalabilmenin tek yolunun da markalaşmadan geçtiğine inanıyoruz. KANDİL AVİZE olarak yeni markamız olan Aluxs markasını siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu konsepte modern avizeler klasik avizeler aplikler abajurlar lambaderler ve daha bircok cesitlin satış ve montajını yapıyoruz. Amacımız en iyi hizmeti sunmak. Bu uzun yolda başarılı ve kalıcı olmanın, kaliteli ürün ve iyi hizmetten geçtiğine inanıyoruz. Dolayısıyla müşterilerimizden gelen eleştiri ve önerilere açığız. Bu bize her zaman yol gösterici olacaktır.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Merhaba Şehir Haberleri