Ayaz: Taraftarlarımızı sevindireceğiz

Konyasporun tecrübeli oyuncusu Mehmet Ayaz, Kardemir D.Ç.Karabükspor ile zor bir maça çıkacaklarını ancak tek düşüncelerinin şampiyonluğa giden yolda kazanmak olduğunu belirterek, tribünleri dolduracaklarına inandıkları taraftarları evlerine mutlu bir şek

Konyaspor’un 6 haftalık döneme bakıldığında sonuç anlamında Bank Asya 1.Lig’in en iyi takımı olduğunu söyleyen Mehmet Ayaz, “Daha fazla puan da alabilirdik ama bakıldığında ilk 6 hafta istediğimiz gibi geçti diyebiliriz. Hafta içerisinde oynadığımız kupa maçında istemediğimiz bir sonuç aldık. Bu maçı artık unutmalıyız. Önümüzdeki Kardemir D.Ç.Karabükspor ile yapacağımız çok önemli bir lig maçı var. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Bunun özellikle sahamızda oynayacağımız maçları mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bank Asya 1.Lig gerçekten çok zorlu bir lig. Görüldüğü gibi hiçbir takım oynadığı 6 maçın tamamını kazanamadı. Bizden başka 14 puan yapan takım olmadı. Zor bir ligde mücadele veriyoruz. Son sırada bulunan 1 puanlı takım bile şampiyonluk hesabı yapıyor. Turkcell Süper Lig gibi olmadığının taraftarımızda bilincinde. Zor bir lig olmasına rağmen kadro yapımızla Turkcell Süper Lig’e çıkacak kapasiteye sahibiz. Bunu başaracağımıza inancımız tam. Hafta içerisinde kupa maçında aldığımız yenilgiyi Kardemir D.Ç.Karabükspor’u yenerek telafi edeceğiz ve onları mutlu bir şekilde evlerine göndereceğiz” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ
Yeşil-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz, taraftarları Kardemir D.Ç.Karabükspor ile oynanacak maçta tribünlerde görmek istediklerini da belirterek, “Taraftarlarımızın sezonun ilk haftalarında tribünlerdeki yeterli çoğunluğu sağlayamamasını bizde Ramazan ayına bağlıyoruz. Çünkü Konyaspor’un gerçekten çok iyi bir taraftar grubu var. Onların desteğini artık gerektiği şekilde yanımıza görmek ve hissetmek istiyoruz. Kardemir D.Ç.Karabükspor ile gerçekten zor bir maça çıkacağız. Rakibimiz bizi yendiği takdirde onlar lider olacaklar. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Buraya iyi bir takım geliyor. Son düdüğe kadar desteklerini esirgemesinler. İnşallah onları mutlu bir şekilde evlerine göndereceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri