Ayakkabıdaki başarısını dünyaya duyurdu

21 yıllık tecrübesi, 45 profesyonel kadrosu ve yüzlerce çeşit modeli ile ayakkabı sektöründe önemli bir yer edinen Özbağcı Kundura, başarısını sadece Türkiyede değil, yaptığı ihracatlar ve birçok ülk

21 yıllık tecrübesi, 45 profesyonel kadrosu ve yüzlerce çeşit modeli ile ayakkabı sektöründe önemli bir yer edinen Özbağcı Kundura, başarısını sadece Türkiye’de değil, yaptığı ihracatlar ve birçok ülkede verdiği bayilik ile dünyaya duyurdu. Konya’nın ayakkabı sektöründe büyük aşama kaydettiğini ifade eden Özbağcı Kundura sahiplerinden Mehmet Bağcı, firma olarak yıllardır ayakta kalmasının en büyük nedeninin kaliteden taviz vermemek olduğunu söyledi.

Bağcı, “50’ye yakın personelimiz,  iş ortaklarımız Mehmet Ali ve İhsan Kıvrak ile 21 yıldır birlikte bu sektörde hizmet veriyoruz. Sadece bize özel olarak çalışan modelist arkadaşlarımızın hazırladığı birbirinden güzel ve çekici modeller yine maharetli ustalarımızın ellerinde işleniyor. Erkek, bayan ve spor ayakkabılarında 450 civarında model ile bu alanda bir rekora sahip olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Uzun yıllardır Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nde hem imalat hem satış mağazası ile hizmet veriyordu. Son olarak Nalçacı Caddesi Acenteciler Sitesi altında açtığımız satış mağazamız ve yakın zamanda diğer bölgelerde açacağımız mağaza zincirlerimiz ile Konya halkına daha kaliteli ve seri hizmet vermeyi hedefledik” dedi.

Ayakkabı üretiminde görsellik ve rahatlığa büyük önem verdiklerinin de altını çizen Bağcı, “Ayakkabı, insan sağlığı için kesinlikle hafife alınacak bir tüketim aracı olarak görülmemeli. Ayakkabının doğallığı, kullanılan malzemenin kalitesi ve üretimi yapılırken dikkat edilmesi gereken kurallar çok önemli. İmalat yaparken, ayakkabının ayağa sağlayacağı uyum, ortopedi ve hijyen için kullandığımız malzeme ve yapılış şekli tüketicinin sağlığı için büyük önem arz ediyor. Biz tüm ayrıntılara önem verdiğimiz için 21 yıl boyunca sadece Konya ve Türkiye değil dünyanın birçok ülkesinde adımızı duyurmayı başardık” diye konuştu.

Özbağcı Kunduralarının artık kendini ispat etmiş bir marka olarak dünya pazarında önemli bir pay oluşturduğunun da altını çizen Mehmet Bağcı, “Romanya, Moldova, Ukrayna, Hollanda, Belçika Macaristan ve Almanya’ya direk kendimiz ihracat yapıyoruz. Azerbaycan’da bir firmaya verdiğimiz bayilik ile de bu bölgede yüzlerce mağazaya Konya’dan Özbağcı ayakkabıları gidiyor. Bu sadece bizim değil, Konya’nın da bir gururu. Ayakkabı mağazalarımızda yer alan erkek, bayan ve spor ayakkabı çeşitlerinin yanı sıra tüm deri ürünlerinin satışı ile de müşterilerimizin tüm ihtiyacına cevap verebiliyoruz. Bizlere bu konuda büyük güven duyan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca iş ortaklarımız Mehmet Ali ve İhsan Kıvrak ve tüm çalışma arkadaşlarımız ile önümüzdeki günlerde daha çok model, daha kaliteli ürünler ve daha sağlıklı üretimler ile müşterilerimizin hizmetine devam edeceğiz” diye konuştu.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri