Ayağa kalk artık 

Konyaspor sezonun 28. hafta maçında evinde Galatasaray ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Büyükşehir Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Süper Ligde 4 haftadır galibiyete hasret olan Konyaspor bugün sezonun 28. hafta maçında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak.  Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısında talihsiz bir şekilde 1-0 kaybettiği maçın rövanşını kazanmak istiyor.  MEDAŞ Konya Büyükşehir Büyükşehir Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Maçı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcıları  Ekrem Kan ve İlker Takpak olacak. Mücadelenin 4. hakemi  olarak ise Ozan Ergün görev yapacak. 

Ligde oynadığı maçların 14'ünü kazanan, 7'sinde berabere kalan ve 6'sını yitiren İttifak Holding Konyaspor  hanesine yazdırdığı 49 puanla 27. haftayı 2. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip 4 haftadır galibiyet alamıyor. Galatasaray karşısına mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak olan Konyaspor maçı kazanarak 2. sıradaki yerini korumak istiyor.  

Süper Lig'de son iki maçından galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı takım 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 yenilgi sonucunda topladığı 35 puanla ligin 27. haftasını 12. sırada bitirdi.

SÜPER LİGDE  42. RANDEVUDA

 İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de  bugün Galatasaray ile 42. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 41 maçta sarı-kırmızılılar 30, yeşil-beyazlılar 3 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 80 golüne, Konyaspor 25 golle karşılık verdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, sahasında 1-0 kazanmıştı.

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı 20 maçta galibiyet sayılarında 13-3 önde bulunuyor. İki takım, Konya'da 4 müsabakada da berabere kaldı.

İstanbul'da 2007-2008 sezonunda yapılan ve sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Galatasaray 6-0 kazandı. Bu müsabaka, iki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Konyaspor ise Galatasaray karşısındaki üç galibiyetinden ikisini 1-0'lık, birini de 4-3'lük skorla aldı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, 1-0 kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri