Ay ve Günbaş Anadolu’yu ziyaret etti

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş Sezonun ikinci yarısına Antalya kampında hazırlanan Anadolu Selçukspor’u ziyaret etti.

Takımın önceki gün öğleden sonra yaptığı antrenmanını da takip eden Konya ASKF Başkanı ve aynı zamanda Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın başdanışmanı Remzi Ay ile Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş, teknik direktör Alper Avcı ve Kulüp Menajeri Alim Öztaş ile sohbet ederek kamptaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya Amatör Futbol Ligleri için Anadolu Selçukspor’un ve Atiker Konyaspor’un önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Remzi Ay her zaman takımlarımızın yanında olmaya çalıştıklarını ve desteklerinin her daim süreceğini söyledi.

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş da çalışmaları yerinde izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını iyi bir kamp dönemi geçirilmesi halinde ilk yarıda yakalanan ivmenin artarak devam edeceğini ve ikinci yarıda daha başarılı olunacağına inandığını kaydetti. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Teknik direktörü Alper Avcı da Konya sporunun alt yapısını geliştirmekten başka gayesi olmayan Anadolu Selçukspor’un çatısı altında futbolcu yetiştirmek adına çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydetti ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri