Ay: Konya spor şehri olmayı hak ediyor

Konya ASKFnin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği ENler ödül törenine gösterilen ilginin kendisini ve yönetimini son derece memnun ettiğini söyledi

Konya ASKF’nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği “EN”ler ödül törenine gösterilen ilginin kendisini ve yönetimini son derece memnun ettiğini söyleyen Başkan Remzi Ay, kendileri için önemli bir sınavı başarılı bir şekilde geçtiklerini ifade etti.  Ay, “Konya’nın bir spor şehri olması için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Dolayısıyla Konya yapılan bu yatırımlarla, bu tesisleşme ile spor şehri olmayı hak ediyor. ASKF olarak bu konuda yürümüyor, resmen koşuyoruz. Bizimle birlikte koşanları, özellikle de hem marifetli gençlerimizi hem de  marifetli amatörlerimizi ödüllendiriyoruz. Bunun yanı sıra geçmişte ülkemizi uluslar arası organizasyonlarda temsil etmiş, eski sporcularımızın da bu ödül töreni vesilesiyle hatırlanmalarını sağlıyoruz.  Herhangi bir karşılık beklemeden spor yaptıran ve spor yapan insanları kaynaştırmanın mutluluğunu da yaşıyoruz.  Konya ASKF olarak sporcu kardeşlerimizin daha etkin olmaları, performanslarını artırmaları noktasında elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Dolayısıyla da hem Konya hem de Türk sporuna en iyi hizmeti vermenin gayretini gösteriyoruz” dedi.
KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Ödül töreni ile ilgili olarak katılımcılara da teşekkür eden ASKF Başkanı Remzi Ay, konuyla ilgili şunları söyledi: “Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, geleneksel hale getirdiğimiz ve Türkiye’de öncüsü olduğumuz etkinliklerimizden birisi olan “Sporun En’leri, 2011 en iyileri” ödül törenimize katılan Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç başta olmak üzere,  Valimiz Aydın Nezih Doğan’a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a, gençliğe ve amatör sporlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca ödül törenimize katılarak hem gençleri hem de sporcuları onurlandıran Milletvekillerimiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, Selçuklu İlçe Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Meram İlçe Belediye Başkanımız Serdar Kalaycı ve Karatay ilçe Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli’ye de katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Anemon otelde gerçekleştirdiğimiz ödül törenine katılarak, bizleri onurlandıran Gençlik ve Spor il Müdürümüz Ömer Ersöz,  Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Şekerspor Başkanı Yavuz Erence ile yöneticilerine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ödül törenimize neden olan  amatör kulüplerimizin değerli başkanları ve yöneticilerine, spor adamlarımıza, sporcularımıza ve değerli basın mensuplarımıza “Enler Ödül Törenimize” göstermiş oldukları ilgi ve katkılardan dolayı da ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri