Ay: Kaliteli bir ekibiz

Konyaspor A 2 takımı ikinci yarı hazırlıklarına başladı. İdari Koordinatör Remzi Ay, 3 yıllık emeklerinin karşılığını almaya başladıklarını ev takımın oynadığı futbolla grupta iddialı olduğunu söyledi

A2 Futbol Ligi Güney Grubunda mücadele veren Konyaspor’da ikinci devre hazırlıkları başladı. Antrenör Salih Eken nezaretinde salon çalışması yapan Genç Kartallar Pazartesi gününden itibaren topla çalışmaya başlayacak. İlk yarıyı 38 puanla ikinci sırada kapatan Yeşil-Beyazlılar ikinci yarıda ise grubunda şampiyon olup Türkiye Şampiyonalarına katılmak.

3 yıllık bir emeğin karşılığını almaya başladıklarını ifade eden Konyaspor İdari Koordinatörü Remzi Ay, “A 2 takımımız 3 yıllık bir emeğimizin ürünüdür. Şu anda takımımız grubunda 38 puanla ikinci sırada.  Takımımız oynadığı futbol ile grubumuzda en kaliteli bir ekip olduğunu göstermiş oldu. İkinci yarıda ise aynı performansı sergileyip, Türkiye şampiyonalarına katılmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
A2 takımı olarak asıl hedeflerinin Konyaspor A takımına sezon sonunda en azından 4 futbolcuyu vermek olduğunu ifade eden Remzi Ay, “Şu anda Konyaspor’un Antalya Belekte’ki kampında 5 futbolcumuz bulunuyor. Bunlar Recep, Volkan, Ali Dere, Muhammet ve Nazmi. Bu oyuncularımız sezon sonunda inşallah A takımına yükselecekler. Konyaspor son yıllarda yaptığı yatırımlarla dışarıdan değil kendi içinden olan çocuklarla yoluna devam etmeye başlayacak” diye konuştu.
Alt yapıdaki bazı futbolculara Süper Lig ve 2. Lig takımlarından transfer tekliflerinin geldiğini kaydeden Ay, “A 2 takımımızda forma giyen bazı oyuncularımıza Süper Lig ve 2. Lig takımlarından transfer teklifleri geliyor. Teklif gelen oyuncularımızın gidip gitmeyeceği konusunu ise yönetim kurulumuz karar verecek. Bazı oyuncularımızı belki kiralık olarak verebiliriz. Ancak biz bu oyuncularımızın gelecek sezonda Konyaspor A takımında forma giymesini bekliyoruz. Konyaspor olarak dışarıdan değil, kendi futbolcularımızla yeni sezonda mücadele edeceğiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri