Avusturya'da çok mutlular

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da başlayan Torku Konyaspor ikinci etap çalışmalarını Avusturya'nın Langenfeld kasabasında mutlu bir şekilde sürdüyor. Kartal'da hazırlık maçları programı da değişti

Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları Avusturya’nın Langenfeld kasabasında sürüyor.  Hazırlık maçları programında değişiklik yapıldı. Transferde ise, dünde bir sonuç çıkmadı.  Pazar günü Avusturya'ya giderek Langenfeld kasabasında kampa giren Korku Konyaspor’da önceki akşam gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanında kaleci Kaya Tarakçı takımdan ayrı olarak performans antrenörü Alper Aşçı gözetiminde çalıştı. Halil İbrahim Sönmez ise dinlendirildi.

MAÇ PROGRAMI DEĞİŞTİ

Dün de kondisyon ve teknik-taktik çalışma gerçekleştiren Torku Konyaspor’un hazırlık maçları programında da değişiklik yapıldı. Buna göre, yeşil-beyazlılar Avusturya kampında ilik hazırlık maçında 24 Temmuz Cuma günü (yarın) Avusturya Jenbach'da Türkiye saatiyle 19.00'da Özbekistan Ligi takımlarından Lokomotiv Taşkent ile karşı karşıya gelecek.

Kartalların 26 Temmuz Pazar günü İtalya Serie A Ligi'nin güçlü takımlarından Lazio ile oynayacağı maç ise İtalyan takımının Avusturya kampından vazgeçmesi nedeniyle iptal edildi. Bu karşılaşmanın yerine özele maça oynanması için rakip arayışları sürüyor. Torku Konyaspor, 28 Temmuz'da 19.15'de Suudi Arabistan Ligi'nden Al Nassr zile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takımın 31 Temmuz Cuma günü 19.00'da ise Spor Toto Süper Lig'den Gaziantepspor ile Aqua Dome Hotel Sahası'nda oynayacağı maçın günü değiştirildi. Buna göre, bu karşılaşma 1 Ağustos Cumartesi günü aynı saatte oynanacak.

AKSOY AVUSTURYA'DA

Torku Konyaspor’da transfere çalışmaları ise sürüyor. İsimleri belirlenen futbolcularla temaslar yapılırken, dünde bir sonuç alınamadı. Yeşil-beyazlı yöneticiler bir kanat ve iki orta saha oyuncusu alarak transferi kapatacak.

Öte yandan, el sıkıştıkları oyuncularla ilgili görüş ve düşüncelerini teknik direktör Aykut Kocaman ile paylaşmak için Avusturya'ya giden Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Kocaman ile görüştükten sonra prensip anlaşmasına vardıkları oyuncularla transfere son bir şekil vereceklerini söyledi. Aksoy, takımın hazırlık maçlarında ortaya koyacağı performansı herkes gibi kendisinin de merak ettiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri