Avrupa’ya Sevk Edilmek Üzere 18 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Aydın polisi Didim ilçesi üzerinden Avrupa’ya sevk edilmek üzere hazırlanan 18 kilogram uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, yaptığı...

Aydın polisi Didim ilçesi üzerinden Avrupa’ya sevk edilmek üzere hazırlanan 18 kilogram uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, yaptığı bir çalışma ile M.E. isimli şahsın doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği ve bu uyuşturucu maddeyi deniz yoluyla Avrupa ülkelerine göndereceği yönünde bilgiler aldı. Devam eden çalışmalarda, şahsın Didim ilçesine yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği ve bu maddeyi deniz yoluyla Avrupa ülkelerine göndereceği bilgilerine ulaşıldı.

Didim Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan adli arama kararına istinaden yapılan operasyonla, M.E. isimli şahsın kalmış olduğu pansiyondaki odasında arama yapıldı. Yapılan aramada, spor çanta içerisinde 500’er gramlık kalıplar halinde 36 paket, toplamda 18 kilo 401 gram eroin maddesi ele geçildi. Göz altına alınan zanlı M.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri