Avize kampanyasına ilgi

Baharşen Elektrik-Aydınlatmanın avize markası Saltanat Avizenin geçtiğimiz ay başlatmış olduğu Avize kampanyası, Konyalı bayanlardan büyük ilgi gördü
Saltanat Avize’den dört gözle beklenen kampanya sloganıyla tanıtımı yapılan etkinlikte dört ürün alan müşterilere beşinci ürün Saltanat Avize tarafından hediye ediliyor. Kampanyanın Konyalı bayanlar tarafından büyük ilgiyle karşılandığını söyleyen Baharşen Elektrik-Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ali Baharşen “Kampanyadaki amacımız yaklaşık bir yıl önce açtığımız mağazamızı, uygun fiyat ve geniş ürün çeşitliliğimizi tüm vatandaşlarımızın bilmesini sağlamaktı, amacımıza ulaştık ve kampanyamız yılbaşına kadar devam edecek. 2012 yılında da etkili kampanyalar yapmayı planlıyoruz” dedi.
ÇOK ÖZEL KOLEKSİYONLARIMIZ VAR
Saltanat Avize olarak ürün çeşitliliğimiz oldukça fazla diyen Baharşen, “Her mekana ve her bütçeye uygun avizelerimiz var. Konyalı bayanlar için çok özel koleksiyon avizeler hazırlıyoruz. Avizenin mekana uygunluğu, aydınlatmasının istenilen oranda olması çok önemli. Saltanat avize olarak, müşterilerimize teknik ekibimiz desteğiyle mekanına en uygun ürünü tercih etmesini sağlıyoruz, uygun ödeme seçenekleri sunuyoruz” şeklinde konuştu.
‘SALTANAT’ KONYA’NIN AVİZEDE YENİ BİR MARKASI OLDU
Saltanat Avize olarak Fetih Caddesi Uluırmak Köprüsü civarında elektrik ve aydınlatma sektöründe toptan ve perakende satışlarımızla hizmet verdiklerini belirten Yaşar Ali Baharşen, avize, elektrik ve aydınlatma malzemeleri gibi toptan alınacak bir ürün değil, göze ve zevke hitap ettiği için mekana uygulanacak avize bizzat bayanlar tarafından beğeniliyor. Saltanat Avize, Konya’nın yeni bir avize markası olmuştur diye sözlerine ekledi.
MUHAMMET GÜMÜŞ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri