Avea’ya Bir Ödül Daha

Avea, Milano’da bu sene dördüncüsü yapılan IAIR Awards’ta (Küresel Sürdürülebilirlik Ödülleri) ‘Kurumsal’ kategoride ‘Türkiye’nin En İyi Mobil Operatörü’ seçildi.

Avea, Milano’da bu sene dördüncüsü yapılan IAIR Awards’ta (Küresel Sürdürülebilirlik Ödülleri) ‘Kurumsal’ kategoride ‘Türkiye’nin En İyi Mobil Operatörü’ seçildi.


Şirket, geçen hafta da Brandon Hall Group tarafından verilen mükemmellik ödülleri Excellence Awards”tan biri Altın, diğeri Gümüş olmak üzere iki ödülle dönmüştü.


Uluslararası şirketleri ve yerel başarıları sıralayıp ödüllendiren IAIR Awards’a 50’den fazla ülkeyi temsilen 400’ü aşkın şirket katıldı.

IAIR Dergisi tarafından verilen ödüller, dergi yayın kurulunun 10 temel kriteri temel alarak belirlediği adaylar arasından okurların oylarıyla seçiliyor.

Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun, bu ödüllerin operatörün her alanda büyümesine bağlı olduğunu dile getirirken, şunları ifade etti:

“Avrupa'nın en çok konuşan ülkeleri sıralamasında ilk 5'te yer alan Türkiye’de GSM sektörü çok güçlü büyüyor. Şirketimiz de 2012'den bu yana iyi bir büyüme trendi ortaya koyuyor. 2013 ilk 6 ayını, geçen seneye göre yüzde 17 büyüme ile kapadık. 9 çeyrektir çift haneli büyüyoruz. Avea olarak bu sene 800 milyon lira bandında yatırım yaptık. Türkiye’de ve dünyada sektör yatırım ortalaması yüzde 10-15 civarında iken, biz bu oranı yüzde 20-25’lere taşıdık. Yatırım altyapımızı genişletme gayretindeyiz. Bu sene ayrı kategorilerde 15’i aşkın ödülü kucakladık. Geçen hafta Brandon Hall Group tarafından tertip edilen 2013 Excellence Awards’tan biri Gümüş, diğeri Altın olmak üzere iki ödülle döndük. Böyle saygın ödüllerle onurlandırılmaktan kıvanç duyuyoruz.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri