Avea’dan Yeni Gençlik Platformu: Woops

Mobil operatör Avea, gençler için Woops platformunu hayata geçirdi. Platforma üye olanlar, akıllı telefonları indirimli fiyatlardan alıyor.

Mobil operatör Avea, gençler için Woops platformunu hayata geçirdi. Platforma üye olanlar, akıllı telefonları indirimli fiyatlardan alıyor. Yarı fiyatına tatil yapma, bedava yemek yeme ve kahve içme imkânı elde ediyor.

Avea hattı olan, 7-25 yaş grubunda bulunanlara hitap eden Woops, cep telefonundan ayda 25 liraya her yöne 500 dakika arama yapmaya, 5 bin SMS atmaya ve 1 GB internetten faydalanmaya da olanak tanıyor. İlave olarak sosyal ağ Twitter’ı bedelsiz kullanmayı mümkün kılıyor. Avea’nın yeni markası, twitter.com/woopsonline ve facebook.com/woopsonline’dan takip edilebiliyor.

20 milyon genci odağına alan Woops, Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk tarafından basına tanıtıldı. Dehşan Ertürk, Avea’ya gençlerin rağbetinin arttığını vurguladı. Mobil operatörün platformu Woops’un da ilgi göreceğini belirten Ertürk, “Bununla gayemiz, gençlerle yeni bir dünya vaat etmek değil, onların keyifli dünyalarının bir bölümü olmak. Platformun ruhunda imkânlar var, indirimler var; malum gençler satın alma kararı verirken akılcı davranıyor. Yine platform, hem eğlenceli hem dinamik. “ dedi.


Rent a car, akıllı ürün ve oyunlarda indirim sunan platformun gençler için olduğunu dile getiren Ertürk, şunları ifade etti:


“Türkiye’de 15 milyon birey 14-25 yaş grubundan. Malum her yaş grubundan 1-1,5 milyon birey var. Bu da şu demek 26’dan 30 yaşına dek kendini genç addeden bir yığın var. Yani, 20 milyon, gençlik uygulamalarına meyilli. İşte bunlar için sektörümüzün faydaları, artıları çok önemli. Şu an aramalar, SMS gönderimi, cepten internet kullanımı mühim bir hale geldi; akıllı telefonlar da öyle. Akıllı telefonları elinden aldığımız gençler yoksunluk emareleri ortaya koyuyor. O nedenle biz, Woops platformundan yararlananların mikro seviyede kendine tarife yapacağı, hemen hemen 2 milyon 100 bin seçeneğin yer alacağı bir dünya tasarladık. Normalde her kullanıcı için geçerli olan tarifelerden daha çekici bir dünya tasarladık. Yani, biz Avea olarak gençlerin hayatında olmaya devam edeceğiz. Onlar için önemli olan her yerde indirim uygulayacağız.”


Woops’a yapılan yatırımlara da değinen Ertürk, “Esasında biz Türkiye’nin en büyük reklam verenlerinden biriyiz. Satış ve iletişim anlamında çok mühim yatırımlar yapacağız. Woops’a yaptığımız yatırım büyük reklam verenler kadar yatırım olacak. Burada 20 milyon gencin hayatında rol oynamak için bilişim ve IT yatırımlarımız da var. Çünkü biz, dinamik olma niyetindeyiz.” açıklamalarında bulundu.


Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, dijital dünyadan yararlanacaklarını, sosyal ağda daha çok olacaklarını vaat etti. Woops’u Twitter’dan da tanıttıklarını anlatan Dehşan Ertürk, şöyle devam etti: “Bizim ‘BiBuluşsak’ hashtagi ile yaptığımız Twitter etkinliğimiz var. Buradan 30 milyon bireye eriştik. Reklam tarihinde bir TV spotunun yakaladığı en büyük erişim. Twitter’da rekor kırdık. Bir TV’nin harcamasının 7’de, 8 ‘de birine denk gelen gider ile iyi bir erişim temin ettik.”

Woops’un bir sonraki adımının dünyaya, gençlere bağlı olacağını kaydetti.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri