Avea, HTC One İçin Ön Sipariş Alıyor

Genç operatör şirketlerinden biri olan Avea, HTC’nin yeni amiral gemisi One için ön sipariş taleplerini toplamaya başladı.

 HTC One, Şubat ayında tanıtıldı, ancak henüz satışa sunulmadı. Almanya, Tayvan ve İngiltere'de kısıtlı olarak satışa sunulan HTC One, tedarik sıkıntısı nedeniyle tamamen satışa sunulacağı tarihi sürekli erteliyor. Satışa tarihi Nisan ayı olarak bildirilmesine rağmen, henüz bir gelişme yaşanmadı. Tayvanlı üretici tedarik konusunda sorun yaşadığı için Şubat ayında tanıttığı cihazını hala satışa sunamadı. Bu hem şirket için kötü bir imaj oluşturuyor, hem de piyasada değer kaybetmesine neden oluyor. Geç satışa sunulduğu için rakipleri arasında değer kaybedeceği düşünülen HTC One, tahminen Mayıs ayında raflardaki yerini alabilecek.

HTC One sahibi olmak isteyen kişiler 2 aydır piyasaya sunulacağı günü bekliyor, ancak ertelenmelerin yaşanması onların da canını sıkmışa benziyor. Ülkemizde Nisan ayının ikinci yarısında satışının gerçekleşeceği bildirilen HTC One, hala ortalarda yok. Nisan ayının son günlerine yaklaşmamıza rağmen cihaz için net bir tarih verilmedi. Ancak, operatör devi AVEA, HTC'nin yeni amiral gemisi için ön sipariş toplamaya başladı. Ön sipariş taleplerini aldığını bildiren AVEA, HTC One sahibi olmak isteyenlere çeşitli kampanyalarla kolaylık sunacak gibi gözüküyor. 1999 TL fiyat etiketi ile hem operatör şirketler tarafından hem de zincir elektronik mağazalarında yerini alması beklenen HTC One, Avea avantajı ile karşımıza çıkacak.

Avea'nın ön sipariş taleplerinin bugün almaya başlamış olması, HTC One modelinin satışa sunulması için daha en az 15 günün var olduğunu gösteriyor. Anlaşılan o ki, HTC One ancak Mayıs ayının ilk ya da ikinci haftasında karşımıza çıkacak. Tarihin bu kadar geç olması Nisan'da satışa çıkan Sony Xperia Z ve Samsung Galaxy S4'ün gerisinde kalacağını da düşündürmeye başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri