Avcı: Seriyi sürdürmek istiyoruz

Anadolu Selçuskpor Teknik Direktörü Alper Avcı, Keçiörengücü ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade ederek, son haftalarda yakalanan başarılı seriyi sürdürüp sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Alper Avcı “ Rakibin de içinde bulunduğu şartları düşündüğünüz zaman bizim açımızdan stresli bir maç olacağını biliyorduk. Biz sahada istediğimiz yapmaya çalıştık. Oyunun genelinde baktığımız zamanda hakim olan taraf bizdik, deplasmanda oynanması gereken oyunu oynadık, kontrataklarla hızlı ataklara çıkıp pozisyonlara girdik,  fakat değerlendiremedik.  Girdiğimiz 3-4 net gol pozisyonunda sonuç alamadık. Bunun yanı sıra rakibe pozisyon vermeden maçı bitirmeye çalıştık, sonuçta deplasmanda kaybettiğimiz üç puan değil ama elde edilen bir puan var.  Tepecikspor maçıyla başlayan seride takımımız kaybetmedi, savunma anlamında yaptığımız bazı değişiklikler vardı ve ilk maçta 94'üncü dakikada yediğimiz gol dışında gol yemedik.  Ofansif anlamda fazla bir üretkenliğimiz olmadı. Gol yollarında biraz daha etkili olabilirsek oynadığımız karşılaşmalarda daha farklı sonuçlar alabileceğimize inanıyoruz” dedi.

ÜÇ MAÇ BİZİM YERİMİZİ BELİRLEYECEK

Üç maçlık yeni bir seriye başlayacaklarını ve bir haftada oynanacak üç maçta alınacak sonuçların sıralamada farklı bir anlama sahip olduğunu kaydeden Avcı, “ Bunu tekrar söylemek istiyorum, ligin alt sıraları ile bizim işimiz yok,  üstlerde yer alan takımlarla aramızdaki puan farkı fazla gibi görünse de bu üç maçlık serinin sonunda nerede olabileceğimizi görmemiz lazım. Cuma günü oynayacağımız Keçiörengücü karşılaşmasını kazanacağımıza inanıyoruz. Sonrasında Çarşamba günü Fethiyespor ile deplasmanda oynayacağız ve bir sonraki hafta yine iç sahada Fatih Karagümrük ile karşılaşacağız. Bu üç maçta alacağımız sonuçlar sıralamada bizim yerimizi biraz daha belirleyecek gibi görünüyor” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri