Avcan: Çıkış sürecek

Kocaeli galibiyeti ile moral bulan Konyaspor, Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz hafta sonu haklı bir üç puan aldıklarını belirten Basın Sözcüsü Avcan, çıkışlarının süreceğini söyledi

Türkcell süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da, Kocaeli karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Hafta sonu Bursaspor ile deplasmanda zorlu bir sınava çıkacak olan yeşil-beyazlılar, çalışmalarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan, takımın son haftalardaki çıkışını devam ettirdiğini ve Kocaelispor karşısında iyi mücadele ederek hak edilmiş bir galibiyet aldığını söyledi.

Kocaelispor maçına gerçek anlamda bir final olarak baktıklarını ifade eden Nadir Avcan, “Rakibimiz bizimle oynadığı maça kümede kalma yolunda son şans olarak bakıyordu. Biz de mutlak kazanmak zorundaydık. Bu nedenle zor bir maç oldu. Mücadele anlamında iyi bir oyun ortaya koyduk. Maçın hemen başında bulduğumuz golle skor üstünlüğünü ele geçirdik. Her iki takımda kazanmak adına iyi işler yaptı. Ama biz saha ve seyirci avantajımızı kullanarak hayati önem taşıyan bir galibiyet aldık. Tabiki bu galibiyetle her şey bitmiş değil. Fakat haftalardır devam eden mücadeleci oyunumuzun karşılığını 3 puanla almak kalan haftalar öncesinde takımımız başta olmak üzere camiamıza biraz da olsa rahat bir nefes aldırdı. Sivasspor maçından sonra sahamızda oynayacağımız maçları kazanıp deplasmandan da getireceğimiz puanlarla hak etmediğimiz yerlerden kurtulmak istediğimizi ifade etmiştik. Takımımız bizleri yanıltmadı. Son 3 haftadaki performansı ve Kocaelispor’a karşı alınan galibiyetten dolayı teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz” dedi.
Basın Sözcüsü Nadir Avcan, Kocaelispor maçında tribünleri doldurarak takımımıza destek veren taraftarlara da teşekkür ederken “Moral motivasyonun bir takım için ne kadar önemli olduğunu bu maçta yaşadık. Takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımız oyunun sıkıştığı anlarda verdiği destekle oyuncularımızın dirençlerini arttırdı. Haftalardır özlediğimiz bir tabloyu yaşattılar ve bunun sonucunda da aldığımız galibiyette çok önemli bir pay sahibi oldular. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz ve aynı desteği sahamızda oynayacağımız son iki maçta da görmek istediğimizi şimdiden ifade ediyoruz” diye konuştu.
Hafta sonu deplasmanda oynanacak Bursaspor maçına da değinen Avcan, “Avrupa Kupalarını hedefleyen son haftaların en formda takımlarından birine karşı deplasmanda oynayacağız. Konyaspor’da son 3 maçını kaybetmedi. İki takımında eksikleri var. Ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkacak. İsimlerin önemli olmadığını, önemli olan sahada yapılan mücadele olduğunu biliyoruz. Amacımız, her maç olduğu gibi kazanmak. Fakat, kritik son 4 haftada alınan her puanın da son derece değerli olduğunun farkındayız. İyi bir maç olacağını umuyorum” dedi.
ÇİMEN: BÜYÜK DEĞER TAŞIYAN BİR GALİBİYET ALDIK
Konyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, Kocaelispor karşısında hayati değer taşıyan bir galibiyet aldıklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti.  Çimen, maç içerisinde oyun anlamında zaman zaman geriye düşmelerine rağmen skoru korumasını bildiklerini dile getirerek, şunları kaydetti: “Takımımız adına büyük öneme sahip, hayati değer taşıyan bir galibiyet aldık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Ben başta oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve özellikle de taraftarımızı tebrik ediyorum. Herkes üzerine düşen görevi yaptı. Artık kalan maçlarımızı düşünüyoruz. Rakiplerimiz de kazanmaya devam ediyor. Ama bizim tek düşüncemiz kendi maçlarımızı iyi sonuçlarla tamamlayarak sezonu Konyaspor’a yakışır bir yerde tamamlamak. Biz yönetim kurulu, teknik ekibimiz ve futbolcularımız küme düşmeyi kesinlikle aklımızın ucundan bile geçirmedik. Ama futbolun içerisinde olan istenmeyen sonuçlar bizim de başımıza geldi. Bir kez daha söylüyorum. Bizim küme düşme gibi bir korkumuz yok ve olmadı da.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri