Avatar Mühendislik DAİKIN bayiliği dualarla açıldı

Avatar Mühendislik Kurucuları Muhammet Cihat Güzel ve Seyit Arık DAİKIN klima bayiliğini açtı.

Avatar Mühendislik DAİKIN bayiliği Nişantaş mahallesinde düzenlenen tören ve dualarla açıldı. Açılış törenine Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve il başkan yardımcıları, Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan, Memur- Sen Konya Temsilcisi Nazif Karlıer, DAİKIN Kilima İç Anadolu Bölge Distribütörü Zekeriya Başaran ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Ülke olarak ekonomik anlamda zor zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte kentimize yeni bir istihdam kazandıran genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ülkemiz memleketimiz için çalışmaya üretmeye devam etmeliyiz kardeşlerimi tebrik ediyor rabbimden hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah” sözlerini kullandı.

Avatar Mühendislik kurucu ortaklarından olan Muhammet Cihat Güzel, “Değerli hazirun, kıymetli protokol, saygı değer dostlarımız ve basınımızın güzide mensupları, Avatar Mühendislik Daikin Konya bayiliğimizin açılış programına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Bugün burada gerçekleştirdiğimiz açılışla yeni bir iş kolunu Avatar mühendislik olarak bünyemize dahil etmiş bulunuyoruz sektörün seçkin firmalarından olan Daikin ile birlikte bu alanda hep birlikte güzel işlere imza atacağız inşallah. Rabbim bu iş ortaklığında her iki tarafında utandırmasın ve helal kazanç dairesinde hepimize hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin. Açılışımız Konyamıza ve sektörümüze hayırlı olsun, Katılımlarınızdan ötürü siz saygı değer dostlarımıza ve kıymetli başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun.” şeklinde konuştu.

Avatar Mühendislik ortaklarından olan Seyit Arık ise “ Saadet Partisi İl Başkanımız il başkan yardımcımlarımız, ilçe başkanlarımız, Ticaret Odası Meslek Komite Başkanımız, Daikin bölge sorumlumuz, kıymetli hazirun ve değerli iş ortaklarımız Avatar Mühendilik Daikin Konya bayiliği olarak bugün gerçekleştirdiğimiz yeni iş yerimizin açılışına hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Allahın izniyle yeni iş yerimizde yeni projelere imza atarak iş ve istihdam alanlarımızı genişletip Konya ekonomisine katkı sağlayan işinin ehli bir firma olmak için Avatar Mühendislik olarak gayret edeceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolda siz dostlarımızın ve iş ortaklarımızın destek ve dualarına ihtiyacımız var, rabbim bizleri utandırmasın. Açılışımıza teşrif eden siz değerli dostlarımıza ve büyüklerimize çok teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık sağ olun var olun.” ifadelerini kullandı.

Yapılan duanın ardından kesilen kurdele ile birlikte açılış gerçekleştirildi.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri